Borhyová má milence pod střechou: A teď aby pánbůh dal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Borhyová má milence pod střechou: A teď aby pánbůh dal...

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Ecco)

Oblíbená moderátorka nováckých zpráv konečně otevřeně přiznala, co se v jejím soukromí skutečně odehrává. Lucie Borhyová (41) už dva roky žije ve společné domácnosti s brněnským právníkem Michalem Smečkou (31). Podle Blesku spolu dokonce ještě plánují miminko.

Ačkoliv se na toto téma odmítala se všemi bavit, pro Blesk konečně přiznala, jak se věci mají. „Žijeme spolu v jedné domácnosti, ale už je to tak dlouho, že mi nepřišlo zajímavé o tom mluvit. Rozhodně se před veřejností neskrýváme, ale nechodíme na společenské akce. Je to moje práce a povinnost, tak chodím sama,“ vysvětlila moderátorka.

Miminko? Proč ne!

Podle jejích slov by se nebránila ani dalšímu přírůstku do rodiny. „Rozhodně nemám strach opět otěhotnět a ani se tomu nebráním. Uvnitř se cítím strašně mladá a plná energie, věk neřeším, to je jen číslo. Kdyby bůh dal, určitě bych ještě jedno dítě chtěla. Nebo i dvě,“ překvapila Lucie Borhyhová svými plány, jak uvádí Blesk.

Na video, v němž se Lucie poprvé rozpovídala o partnerovi i o dětech, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.