Rozvedená Laďka Něrgešová: Konečně nová láska? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvedená Laďka Něrgešová: Konečně nová láska?

Laďka Něrgešová
Laďka Něrgešová (Profimedia.cz, Herminapress.cz)

Ne příliš dlouho poté, co se dočkala narození dcery Medy (3), přiznala Laďka Něrgešová rozchod s manželem a otcem svých dětí Jaroslavem Pleslem.  Přestože tomu je déle než rok, zatím se vedle moderátorky žádný nový muž neobjevil. Pro Magazín Blesku přiznala, zda se už alespoň něco »rýsuje«.

Když ženě ztroskotá vztah s otcem jejích potomků, bývá pro ni obvykle velmi náročné, než se z otřesu probere a získá znovu chuť třeba jen koketovat s mužským pohlavím. A ani pro moderátorku a maminku dvou dětí to zřejmě není vůbec snadné. Pro uvedený magazín totiž připustila, že pozvánka na rande nepřišla za celý dlouhý rok. Čas pravděpodobně ještě nedozrál. „Já ty vztahy hlavně neřeším, protože až tu bude někdo, kdo tu být má, pak se vůbec nebude skloňovat strach nebo rozpaky. Tohle musí vznikat jako samozřejmost, všechno by do sebe mělo zapadat. Na co dvacet zbytečných rande a tuna hořkosti a zklamání, když třeba stačí jedno, které vyjde?“ míní Laďka Něrgešová, která nemá problém si na další životní lásku počkat.

Více najdete v akutální Blesk TV Magazínu.

 



Přečtěte si
mord
4. 10. 2019 • 15:19

Kdo je ta paní?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.