Brožové závod s časem: Já pro to mám obrovské pochopení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brožové závod s časem: Já pro to mám obrovské pochopení

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (herminapress.cz)

Kateřina Brožová (51) se pyšní mladistvým vzhledem i sexy křivkami. Jen málokdo by jí hádal její skutečný věk. Zpěvačka je jedna z celebrit, kterým byl zevnějšek nápomocný v branži, bohužel všechno má své klady i zápory.

Brožová se pyšní vzhledem a křivkami, které by jim mohly závidět i mladší kolegyně. Pokud si myslíte, že se zpěvačka svěřila do rukou plastického chirurga, tak se pletete. „Mám svoje vlasy, svoje zuby, svoje řasy, svoje prsa, svoje nehty… Jsou to především geny a dar od boha. Ale zase nechci tvrdit, že jsem nějaká naprosto přírodní žena, to vůbec ne.  Růžné možnosti vylepšení, a že jich dnes je, sleduji a zajímám se o ně,“ řekla zpěvačka v rozhovoru pro Blesk TV Magazín.

„Jistě, nikdo nechce stárnout. Já pro to mám obrovské pochopení. Ani já nechci stárnout a bezpečně i já někdy nějakého odborníka navštívím. Rozhodně to nezavrhuji. Naopak podporuji, když se lidi snaží udržovat v kondici. Ale všechno je o míře, nic se nemá přehánět,“ svěřila se Brožová.

Přestože ji vzhled pomohl v branži, nejednou si vybrala daň za krásu. Kvůli svému zevnějšku si »vysloužila« i nevhodné nabídky. „Ano, stalo se mi to. Pár lidí jsem v životě byla nucena takto odmítnout a pracovně se mi to vymstilo. Ale nemyslím, že by herecká branže byla v tomto ohledu nějak výjimečná, podle mě se tohle děje všude. Jen se o tom tolik nemluví,“ svěřila se Brožová v rozhovoru pro Blesk TV Magazín.

Nestárnoucí Kateřina Brožová: V upnuté róbě předvedla, že v 51 letech je stále kus!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
28. 9. 2019 • 19:33

Našili jí super vemena...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.