Stašová po kolapsu: Nemoc přišla ze dne na den! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Stašová po kolapsu: Nemoc přišla ze dne na den!

Simona Stašová
Simona Stašová  (Profimedia)

Zdravá jako řípa! Herečka Simona Stašová (64) ani ne před měsícem ležela v nemocnici na kapačkách. Nyní ale opět srší neutuchající energií. 

Na konci srpna ji skolila silná infekce a na poslední chvíli za ni musela zaskakovat v Letních shakespearovských slavnostech Zuzana Slavíková (54). „Nemoc přišla ze dne na den. Absolutně bez varování. Zničehonic jsem měla 39,2 a musela do nemocnice,“ svěřila deníku Aha! herečka, která skončila na kapačkách a musela jí být podávána nitrožilně antibiotika. Co jí bylo, neví ani její matka.

„Někde něco chytla. Nevím, jak se to jmenuje,“ řekla Aha! Jiřina Bohdalová (87). Po pár týdnech se naštěstí vše vrátilo do normálu. „Všechno je pryč a cítím se skvěle,“ pochvalovala si Stašová, která si včera dokonce vyrazila do pražských ulic. „Už se moc těším na představení. V Shirley Valentine neslezu tři hodiny z jeviště a na to člověk opravdu potřebuje spousty energie. Velmi mě nabíjí, když dostávám maily od žen, jak moc jim tato hra pomohla,“ prozradila herečka, která před třinácti lety prodělala boreliózu.

Tanec na ulici

Na pražskou ulici Na Příkopě herečka přišla už popatnácté podpořit Akci cihla. „Jsem poctěna, že mohu být součástí tohoto projektu. Seznámila jsem se s ním, když byl ještě malou pětiletou cihličkou a podívejte, jak nádherně vyrostl,“ smála se Stašová, která se vlnila do rytmu bubínků skupiny TiDiTaDe. „Víte, dobrý pocit se prostě nedá koupit nebo zaplatit, proto je důležité si pomáhat,“ dodala a utíkala se obejmout s lidmi s mentálním postižením.

 Stašová je v nemocnici na kapačkách! A Gelemová se drsně pustila do Patrasové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.