Mareš se schovával! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mareš se schovával!

Leoš Mareš se tentokrát moc nepředvedl. Moderování 5. výročí salonu Toni & Guy mu totiž možná způsobí problémy.
Leoš Mareš se tentokrát moc nepředvedl. Moderování 5. výročí salonu Toni & Guy mu totiž možná způsobí problémy. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátor Leoš Mareš (31), který si za své moderátorské kšefty účtuje velké peníze, si tentokrát parádně naběhl. Ve strachu, že by přišel o další výhodný byznys, nevědomky přijal nabídku uvádět velkou narozeninovou show kadeřnického salónu Toni & Guy.

Moderátor Leoš Mareš (31), který si za své moderátorské kšefty účtuje velké peníze, si tentokrát parádně naběhl. Ve strachu, že by přišel o další výhodný byznys, nevědomky přijal nabídku uvádět velkou narozeninovou show kadeřnického salónu Toni & Guy. Jenže chybička se vloudila. Leoš si až na místě uvědomil, že je už tváří studia Bomton a že takto dělá reklamu úplně jiné společnosti.

Po celou dobu akce se tak zaskočený Mareš schovával před objektivy fotoaparátů a s moderováním byl nezvykle rychle hotový. Poté se okamžitě vytratil a nikdo ho už na kadeřnické akci neviděl. V průběhu pátého výročí tohoto studia překvapil svou přítomností také »trenýrkový« král Petr Vlasák. Ten si s přítomnými hosty a starými kamarády povídal o své ještě nedávné závažné operaci nádoru na mozku a o tom, jak se nyní chce zase co nejdříve naplno věnovat své pracovní činnosti. Jeho posluchačkou se stala také bývalá Česká Miss Kateřina Smejkalová, která byla hvězdou přehlídky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.