Policie Modrava - Komplikace během natáčení: OPERACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Policie Modrava - Komplikace během natáčení: OPERACE!

Policie Modrava
Policie Modrava (TV Nova)

Týdny vykopaný hrob. Tak vypadal kvůli natáčení seriálu Policie Modrava hřbitov v Hartmanicích na Šumavě. Režisér Jaroslav Soukup (72) musel kvůli zdravotním obtížím odložit uložení rakve o celý měsíc.

Za komplikaci během natáčení dílu s názvem Muž v pozadí nemohly režisérovy zdravotní problémy, ale náhlá operace herce. „Jednalo se o scénu na hřbitově s asi dvaceti herci z různých divadel, hlavně mimopražských. Byla tam kapela, kompars i vykopaný hrob... Jenže představitele cestáře Cermana Martina Zahálku den předtím odvezli do nemocnice na akutní operaci odchlíplé oční sítnice,” prozradil Aha! Jaroslav Soukup. Celý štáb mu držel palce, aby se brzy uzdravil.

Produkce chtěla točit bez Martina Zahálky (60), ale to Soukup odmítl. „Ten herec byl důležitý pro další vývoj příběhu, nemohl na tom pohřbu chybět,” přiznal režisér. „Samozřejmě že produkce na vás tlačí, aby se přesto točilo, jenže v tomhle případě to skutečně nešlo. Trval jsem na tom, že se musí najít pozdější termín, a produkce nakonec ustoupila a pohřeb jsme natočili za tři týdny,” zavzpomínal Soukup.

Další sexy Slovenka na Šumavě: Norisová má konkurenci

Představitelka kriminalistky Jany Vinické Soňa Norisová (46) už není v seriálu od druhého dílu jediná kráska ze Slovenska. Do děje nové osmidílné série zasáhne totiž Karin Haydu (42). Ta za našimi hranicemi patří mezi nejkrásnější herečky nad čtyřicet let a do povědomí diváků se dostala díky moderování reality show VyVolení 2 nebo účinkování v seriálech. Slovenky ale na place nesoupeří. „Soňa mě dokonce připravovala a za to jí moc děkuji, protože mi pomohla s češtinou,” přiznala herečka, která se včera představila jako barmanka Táňa.

 Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.