Vyvrtali mu díru do penisu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vyvrtali mu díru do penisu!

Elliott Rossitter (41)
Elliott Rossitter (41) (Foto Profimedia.cz)

Když pánové přestanou v posteli fungovat, je to nezáviděníhodné. Jenže Brit Elliott Rossitter (41) zažil na dovolené na jihu Francie opak. 36 hodin trvající erekce ho museli zbavit až lékaři vyvrtáním dírky do penisu!

Elliott si užíval poklidné dovolené se svou partnerkou Sarah (32), když si uvědomil, že je něco špatně. „Jen jsme seděli naproti sobě a najednou se dostavila erekce. Nebyl jsem vzrušený. Zkusil jsem se jí zbavit, ale nešlo to,“ popisuje vznik problému. Brit doufal, že erekce, která byla prý větší než obvykle, časem odezní, to se ale nestalo. Druhý den se k ní přidala i intenzivní bolest: „Nikdy jsem nezažil takovou agonii. Nemohl jsem si ani vzít spodní prádlo, jak moc to bolelo.“ Nakonec se rozhodl vyhledat lékařskou pomoc. A dobře udělal!

Doktoři diagnostikovali vzácnou poruchu nazvanou priapismus, do penisu vyvrtali dírku na odvod krve a po útrpných 36 hodinách muže erekce zbavili. „Řekli mi, že kdybych nešel na operaci, penis by mi odumřel,“ vykládá nyní již plně zotavený Brit. Měl sice měsíc po zákroku se sexem utrum, ale od uplynutí této doby je podle něj všechno tak, jak má být. Podle lékařů za jeho problém mohly léky proti bolesti, které bral Elliott od nehody na lyžích v roce 2012, kdy si poranil nohu.

Co je priapismus
Jedná se o bolestivou erekci trvající přes dvě hodiny, která není způsobena vzrušením, ale zablokováním krevních cév, které odvádějí krev z penisu. Pokud trvá přes 4 hodiny, existuje riziko odumření tkání a permanentních potíží s erekcí. Jedná se o vzácný úkaz, který může postihnout i ženy. U nich dochází ke zvětšení klitorisu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.