Hysterický záchvat dcery Rockyho: Otec mě chtěl hodit žralokům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hysterický záchvat dcery Rockyho: Otec mě chtěl hodit žralokům

Rodinka na premiéře minulý týden. Zleva táta Sylvester, Sistine, máma Jennifer a ségry Sophia a Scarlet
Rodinka na premiéře minulý týden. Zleva táta Sylvester, Sistine, máma Jennifer a ségry Sophia a Scarlet (Foto Profimedia.cz, Instagram, ara)

Některým hvězdám k cestě na výsluní stačí jen slavné příjmení, jiné si vstupenku do světa showbyznysu musejí zasloužit. Mezi takové patří i Sistine Rose Stalloneová (21). Táta Sylvestr (73) jí nic nedá zadarmo. Kvůli roli v hororu ji dokonce předhodil krvelačným potvorám!

Nutno podotknout, že krásná Sistine není mezi celebritami úplným nováčkem. Poměrně dlouho se věnuje modelingu, objevila se kupříkladu na titulce prestižního magazínu Harper’s Bazaar. Teď se ale rozhodla dostát svému jménu a vydává se ve stopách táty, který se proslavil především rolí boxera Rockyho Balboy. Hraje v novém hororu 47 Metres Down: Uncaged, a jak prozradila novinářům, její otec jí před natáčením dával pořádnou sodu! Své místečko mezi hollywoodskými star si zkrátka musela zasloužit..

Je to trochu hysterka
V novém snímku, který měl minulý týden v Americe premiéru, hraje Sistine Rose potápěčku, která objevuje ruiny podvodního města. Netuší ale, že se ocitá v teritoriu nejnebezpečnějšího druhu žraloka na světě. Sylvester si moc přál, aby herecký um jeho dcery byl pro diváka co možná nejvěrohodnější, a tak se rozhodl předat jí trochu svých zkušeností. Ovšem poněkud neobvyklým způsobem. „Byli jsme na dovolené na ostrově Bora Bora, který je známý tím, že se tam vyskytuje dost žraloků,“ prozradila Sistine. „Prý nejsou nebezpeční, ale věřte tomu, když znáte nazpaměť třeba film Čelisti.“ Během plavby po moři prý šprýmař Sylvester tak dlouho čeřil vodu, až žraloci k lodi Stalloneových skutečně připlavali. „Táta si myslel, že bude hrozná legrace, když mě shodí do vody za nimi,“ dodala kráska. „Můžu vám říct, že větší hysterický záchvat jsem ještě neměla. Žraloci byli všude kolem mě!“

Celý článek si můžete přečíst v tištěné verzi nedělním vydání deníku Aha!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.