Dana Batulková: Operace oka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dana Batulková: Operace oka!

Dana Batulková
Dana Batulková (Foto Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, Daniel Černovský, ara)

Bez brýlí se neobešla, a to ji jako herečku trápilo. Dana Batulková (61) se rozhodla pro operaci oka. Museli jí ho pro jistotu zalepit a její dceru Marianu Prachařovou (25) to tak pobavilo, že zveřejnila jejich společnou fotku na sociální síti.

Herečka podle informací Aha! prodělala výměnu oční čočky a po zákroku šla hned domů. „Musela jsem si nás zvěčnit. Směju se na té fotce jako kůň, protože máma vypadá jako pirát, ale není to ze škodolibosti, máma je s tím obvazem roztomilá,“ okomentovala společný snímek Mariana. A popřála mamince, která je hvězdou právě reprízovaného seriálu Comeback, aby viděla pěkně barevně.

S matkou Batulkovou má báječný vztah, jsou spíš kamarádky. Dana, která jinak působí spíš usedlejším a rezervovanějším dojmem, se dokonce od své dcery nechala vyhecovat a na oslavě jejích 25. narozenin se poprvé v životě nechala tetovat. Na nohu si stejně jako její dcera nechala udělat malé srdíčko. Mariana si zase letos v březnu nechala zastřihnout kštici po vzoru mámy a vypadala skutečně jako její věrná kopie.

 Na Reprezentačním plese Prahy 1 zatančila herečka Dana Batulková s Janem Onderem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.