Zapletal přišel o licenci: Fischerová vyrazí do boje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zapletal přišel o licenci: Fischerová vyrazí do boje!

Lilian Sarah Fischerová odletí na první přípravy do dějiště soutěže na Seychely už 3. října. I tam samozřejmě nebude chybět tradiční promenáda v plavkách.
Lilian Sarah Fischerová odletí na první přípravy do dějiště soutěže na Seychely už 3. října. I tam samozřejmě nebude chybět tradiční promenáda v plavkách. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Miloš Zapletal (65) může začít zuřit! Jeho konkurentka Michaela Maláčová (36) ho připravila o licenci! Česká Miss totiž bude poprvé na Miss Intercontinental.

Miloš Zapletal (65) může začít zuřit! Jeho konkurentka Michaela Maláčová (36) ho připravila o licenci! Česká Miss totiž bude poprvé na Miss Intercontinental. Do boje na Seychely vyšle ředitelka soutěže snědou krásku Lilian Sarah Fischerovou (22).

Michaela Maláčová si dokonce myslí, že má Lilian velké šance na to, aby v soutěži uspěla. „Kromě nesporné fyzické krásy má takové zvláštní vnitřní kouzlo. A dokáže své okolí nadchnout i tím, jak se naprosto upřímně a s obrovskou energií pouští do charitativních projektů,“ uvedla ředitelka soutěže Česká Miss Maláčová.

V minulých letech se vždy na soutěži Miss Intercontinental reprezentovala kráska ze stáje Miloše Zapletala a jeho soutěže krásy Miss ČR. Příští rok v únoru se však velkého finále populární soutěže krásy, šarmu a inteligence zúčastní Lilian Sarah Fischerová od konkurenční České Miss Maláčové. „Mám z toho velkou radost. Myslela jsem si, že nakonec ani nikam nepojedu a najednou Miss Intercontinental. Přípravy už probíhají, zrovna v neděli jsem si byla v salonu Moravec vybrat šaty na soutěž,“ řekla deníku Aha! Lilian Sarah Fischerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.