Brodská šokuje: Proč Brejchová lhala přátelům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Brodská šokuje: Proč Brejchová lhala přátelům?

Citlivá místa, 1987
Citlivá místa, 1987 (BPŽ/Filmové studio Barrandov)

Už dlouho dobu leží Jana Brejchová (79) v léčebně dlouhodobě nemocných a návštěv kamarádů si asi moc neužije. Nedávno ji ale překvapila dcera Tereza (51), když přišla s nabídkou návštěvy od Petra Kostky (81) a Jana Šmída (81). Nadšená Brejchová však prý hereckým kolegům v nemocnici lhala. Proč?

Z toho, že její maminku Janu Brejchovou chce navštívit Petr Kostka a Jan Šmíd, měla Tereza Brodská obrovskou radost. „Ptali se mě, zda maminku mohou navštívit, tak jsem se jí zeptala a ona souhlasila. Navštívili ji s fotkami a pak mi všichni referovali. Díky fotkám z mládí si maminka vzpomněla, kdo jsou," pověděla Brodská.

Lhala kamarádům

„Trošku maminka v něčem lhala, třeba když se jí Petr Kostka ptal a cvičíš, Jani, cvičíš a chodíš? Tak odpověděla: Chodím. A to lhala… Nic se nezměnilo ani nezhoršilo, má se dobře,“ přiznala Blesku bývalá hvězda seriálu Ulice. Za to se na bývalou ženu Vlastimila Brodského (†81) její herečtí kolegové však určitě nemohou zlobit…

 Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.