Jaroslava Brousková (68): Kariéru obětovala životu s Potměšilem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jaroslava Brousková (68): Kariéru obětovala životu s Potměšilem!

Berou se prý s humorem!
Berou se prý s humorem! (Foto pro Aha! - Dana Kolářová, FBD.cz, ČT, ara)

V dobrém i ve zlém! Jaroslava Brousková (68) , která si střihla roli sekretářky v seriálu Malý pitival z velkého města, kdysi upozadila svůj profesní růst a život zasvětila manželovi Ladislavu Potměšilovi (73), kterého neopustila ani v těžké nemoci!

„Láďa má tinitus asi 30 let, takže špatně slyší, a po operacích se to ještě zhoršilo. Když někam jdeme, tak ze srandy říká, že má u sebe v mé podobě překladatelku,“ svěřila hercova manželka. V době natáčení Pitivala se jěště své kariéře věnovala na plno. „Pana režiséra Jaroslava Dudka (68) si strašně vážím, a ten seriál považuji za takový středobod a vrchol seriálové i filmové režie. Překvapuje mne, že se stále těší velké sledovanosti,“ sdělila pro Aha! Brousková.

Z herečky pečující manželkou

Po dotočení oné kriminálky talentovaná herečka z kompletně umělecké rodiny klanu „Brousků“ postupně omezila působnost na jevišti i v televizi a od 90. let se zaměřila hlavně na dabing. Rozhodla se více věnovat rodině a svému milovanému muži Ladislavovi, se kterým má dva syny. Když před rokem onemocněl rakovinou páteře, nádorem na obratli, prošel několika operacemi, o nichž promluvil až letos ve 13. komnatě ČT, a Jaroslava pro něj udělala, co mohla.

„Přetvářka za strojem“

Jako kriminální sekretářka Zuzana náčelníka Kubáta (Ladislava Freje, 77) musela zapisovat policejní zprávy na stroji. „Hrála jsem sekretářku, ale vlastně jsem v životě na stroji nikdy nepsala a absolutně jsem to neuměla. Tak z toho jsem byla trošku nervózní, ale asi jsem to psaní na stroji zvládla předstírat tak dokonale, protože žádné odezvy, že by si toho někdo všiml, se nedostavily,“ svěřila dále pro Aha! s úsměvem někdejší herečka, která se ráda podívá na reprízu v ČT.

 Rakovinu chtěl utajit?! »Poldovi« Ladislavu Potměšilovi museli lékaři odoperovat....

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
17. 7. 2019 • 05:59

Pitivala????? Hovada z redakce, když jste debilní, tak alespoň používejte Google!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.