Těhotná Rybová: Zažívá psychický teror! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Rybová: Zažívá psychický teror!

Linda Rybová dostává dodnes od úplně cizích žen nenávistné dopisy za to, že kdysi odvedla od rodiny ženatého Davida Prachaře.
Linda Rybová dostává dodnes od úplně cizích žen nenávistné dopisy za to, že kdysi odvedla od rodiny ženatého Davida Prachaře. (Aha! – Dalibor Puchta, archiv ČT)

PRAHA – Výhružky a krutá obvinění – to všechno se sype na těhotnou herečku Lindu Rybovou (31) i šest let poté, co odloudila Davida Prachaře (48) od rodiny! „Od žen, které jsem nikdy neviděla a ony mě také ne, dostávám ohavné dopisy,“ přiznala Rybová nedávno. „Ať si nese následky se vším všudy!“

vzkazuje jí bývalá manželka Prachaře Dana Batulková (48), která se jen těžko srovnávala s tím, že její muž navždy odešel za Rybovou. A svou sokyni v lásce nevzala na milost dodnes! „Je mi úplně lhostejná a nezajímá mě! Udělala něco zlého, tak musí čekat, že se jí to začne vracet!“ pokračuje Batulková v reakci na výhružné dopisy, kterými se poštovní schránka Rybové stále plní…

Matka tříleté Rozárky a dvouleté Josefíny Linda Rybová, která coby sestřička zaujala diváky nejdříve v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě, a pak přešla na Primu do Letiště, je u veřejnosti stále v kruté nemilosti. Spousta divaček pořád vidí herečku jako vypočítavou mrchu s nevinným kukučem. A dokonce se jí to nebojí vmést přímo do tváře. „Sdělují mi, že od nich muž odešel přesně kvůli tomu druhu ženských, jako jsem já,“ přiznala v jednom rozhovoru Rybová.

A situace je čím dál tím víc vyhrocená! Těhotná Rybová samozřejmě právě teď potřebuje o to víc klidu a méně rozčilování. Jenže obviňování, výhružky a nadávky neustávají, a to může značně narušit psychiku ženy v pátém měsíci.

Rybové neodpustila ani exmanželka Prachaře, herečka Dana Batulková. „Je to její problém, musí si nést důsledky za to, co udělala. Ona už rozhodně nebyla tak mladá a nerozvážná, aby si před těmi lety neuvědomovala, co dělá. Tak ať se s tím teďka vypořádá,“ řekla deníku Aha! Batulková, která se teprve teď dokázala srovnat s celou situací a jak sama říká, i nedobrovolná svoboda může být ohromně příjemná. „Přece musela čekat, že když udělá něco tak zlého, budou se okolo ní dít takové věci. Každému se to prostě jednou vrátí, i když třeba jen v myšlenkách nebo právě touto formou veřejného odsouzení,“ pokračuje Batulková, která tvrdí, že Rybová si vybrala tu nejhorší možnou dobu, kdy jí odlákala manžela.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.