Petr Kolář nekopromisně: Mladší partnerka má holt smůlu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Kolář nekopromisně: Mladší partnerka má holt smůlu

Petr Kolář s přítelkyní Lenkou.
Petr Kolář s přítelkyní Lenkou. (Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Petr Kolář (51) je již několik let ve spokojeném vztahu s mladší partnerkou Lenkou Chlupáčovou (30). Muzikant, který dle svých slov obětoval kariéře dvě manželství, se do dalšího sňatku nehrne a údajně s partnerkou neplánuje ani miminko.

Po letech společného soužití by od nich někteří očekávali, že se jejich vztah posune o další krok. Opak je bohužel pravdou. Muzikant prozradil, že se k žádnému životnímu zlomu neschyluje. V předchozích dvou vztazích dal přednost kariéře a údajně nebyl zrovna příkladný manžel.

„Svatbu neplánujeme. Mluvili jsme o tom, ale vyhovuje nám to, jak to teď je, je nám spolu dobře a víc neřešíme. Já už byl dvakrát ženatý a nedopadlo to zrovna nejlépe. Proto se do toho nehrnu a neláká mě další svatba,“ rozpovídal se Kolář pro Expres.

A svatba není jediná událost, kterou muzikant zavrhl. Přestože si uvědomuje, že mít mladší přítelkyni je riziko, že po něm může jednou chtít miminko, dalšího potomka Kolář nechce. „Já už děti mám a moc dobře vím, jaká je s nimi starost. Já už mám děti větší, dokážou se postarat o sebe, takže je to s nimi pohoda, ale na malé dítě asi už nemám sílu. Dalšího potomka nechci, o tom jsme se s Lenkou bavili a rozmluvil jsem jí to,“ řekl zpěvák dle webu Expres.

 Petr Kolář: Mrzí mě, když je na Vánoce teplo! A svatba ani náznakem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.