Podzim v České televizi: Issa zazpívá Agátě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podzim v České televizi: Issa zazpívá Agátě!

Sámer už pilně trénuje na Souboj hitů a chystá vydat další cédéčko.
Sámer už pilně trénuje na Souboj hitů a chystá vydat další cédéčko. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Už na konci září vtrhne na obrazovky České televize nový hudební pořad! Vedení televize se totiž rozhodlo zařadit do vysílání »Souboj hitů«, kde budou čeští zpěváci interpretovat nejznámější šlágry všech dob!

Už na konci září vtrhne na obrazovky České televize nový hudební pořad! Vedení televize se totiž rozhodlo zařadit do vysílání »Souboj hitů«, kde budou čeští zpěváci interpretovat nejznámější šlágry všech dob! A kromě půvabné moderátorky Kateřiny Kristelové se objeví Sámer Issa (22), který na obrazovce bude vzpomínat na svou bývalou přítelkyni!

Vybral si totiž píseň Agáta od legendární české kapely Olympic! Její frontman Petr Janda je z toho víc než nadšený! „Jsem na to moc zvědavý, Agáta je taková popová píseň, takže uvidíme, jak se to Sámerovi podaří ztvárnit,“ svěřil se nám legendární frontman Olympiku. To Sámerova bývalá přítelkyně Agáta Hanychová z volby svého bývalého tak nadšená nebude. Není totiž žádným tajemstvím, že modelka Hanychová Sámera pomlouvá na každém rohu.

Kromě Issy se natáčení zúčastní i Lucie Vondráčková, Petr Bende, Leona Machálková, Ewa Farna, Helena Zeťová, Katapult, Gipsy.cz, Tereza Kerndlová, Monika Absolonová, Petr Muk, Sisa Sklovská nebo Petr Kolář.

Soubojem hitů však hudební dění na České televizi rozhodně nekončí! Příští rok se totiž na obrazovky vrátí dobře známý Eurosong, jehož české kolo vyhrála kapela Pepy Vojtka Kabát. Přestože se Eurosong potýkal s nízkou sledovaností, vedení televize míní, že příští rok už to bude lepší. „Máme za sebou zahřívací kolo a příští rok už věříme, že sledovanost bude větší,“ řekl nám tiskový mluvčí České televize Martin Krafl. A kdo bude v druhém Eurosongu zpívat? Podle našich informací by měl podruhé své štěstí zkusit opět Issa, který v prvním Eurosongu neuspěl.

Kdo co zazpívá?

Lucie Vondráčková – Boty proti lásce
Petr Bende – Pramínek vlasů
Leona Machálková – Bílá Jawa 250
Gipsy.cz – Muchomůrky bílé
Ewa Farna – Amor Magor
Katapult – Zavraždil jsem lásku
Helena Zeťová – Depeše
Petr Kolář – Šípková Růženka
Monika Absolonová – Na ptáky jsme krátký
Děda Mládek Illegal Band – Jožin z bažin
Sisa Sklovska – Vyznanie
Petr Muk – Nářek převozníka
Tereza Kerndlová – Kristýnka
Sámer Issa – Teta Agáta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.