Těhotná Pergnerová - Návrat do VyVolených Lékaři: Pozor, jde o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Pergnerová - Návrat do VyVolených Lékaři: Pozor, jde o život

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová  (: Archiv)

PRAHA – Tereza Pergnerová (33), jejíž moderování se výrazně podepsalo na úspěchu první řady VyVolených, se po těhotenských komplikacích vrací na televizní obrazovku! Již dnes večer totiž překvapivě odmoderuje zatím poslední Volbu do vily, a to i přesto, že podle lékařů měla odpočívat minimálně čtrnáct dnů.

Tereza zatím stačila uvést pouze první přímý přenos VyVolených – Nových hrdinů v pondělí 27. srpna, po jehož skončení došlo podle jejích vlastních slov následkem nahromaděného stresu ke krvácení a přímému ohrožení jejího očekávaného miminka. Díky lékařům je nyní Tereza už v pořádku a na návrat k VyVoleným se těší. „VyVolené jsem pečlivě sledovala v televizi a uvidíme, jak na mě budou reagovat,“ řekla Tereza Pergnerová. „Je mi krásně. Celý minulý týden jsem ležela. Tento týden jsem už mohla chodit na krátké procházky. Beru léky, které mi opravdu pomáhají a jsem připravená vrátit se do VyVolených,“ dodala Tereza. Její dosavadní záskok Libor Bouček se tak konečně bude moci věnovat práci v rádiu a v televizních show na Slovensku. Lékaři přesto populární moderátorku varují, aby nepřeceňovala své síly a byla na sebe opatrná: „Terezko, dejte na sebe pozor, jde o život dítěte!“

7.9.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.