Herečka Asterová má vedlejšák: Neuvěříte, co dělá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Asterová má vedlejšák: Neuvěříte, co dělá!

Jitka Asterová
Jitka Asterová (Blesk:Czech News Center / Rušinová Mária)

Přestože život herců se může zdát pohádkový, ne vždy tomu tak je. Příkladem je i Jitka Astresová (59), které dodnes produkce jednoho muzikálu dluží 50 tisíc korun, a proto se rozhodla pro zajímavý vedlejšák.

Herečka myslí na zadní vrátka a jelikož ne vždy je jistota honoráře v jejím oboru jistá, bude si nyní vydělávat jako lektorka jógy. "Pravda je, že nikdy není úplně jisté, že dostaneme včas a vlastně vůbec zaplaceno,“ svěřila se Asterová Super.cz.

„Zatím cvičím jen pro radost a kamarádky a kamarády. Říkala jsem si, že to bude příjemné zpestření, když si nejdřív zacvičíme a teprve pak si dáme čaj nebo víno," popsala, jak nápad vznikl. "Zatím je to koníček, ale budu si dělat jógový kurz, půl roku budu chodit do školy, tak to budu moct dělat legálně," řekla herečka.

 

"Je fakt, že vzhledem k tomu, že některé produkce neplatí, je lepší si vydělat míň peněz, ale mít je jisté hned," míní herečka. "Nestalo se mi poprvé, že mi nezaplatili, z některých produkcí jsem to musela vymáhat dlouho. Skoro by bylo lepší nedělat někdy nic, nebo tu jógu," řekla Asterová Super.cz.

Jitka Asterová (59) přiznala: Nechala se napíchat botoxem, pak litovala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
5. 7. 2019 • 10:00

Tobě to ale šmudlo fortuna moc nepomohlo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.