Režisér Snowboarďáků Karel Janák: Otcem na první pokus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Snowboarďáků Karel Janák: Otcem na první pokus!

Nastávající rodiče Goščíková s Janákem září štěstím.
Nastávající rodiče Goščíková s Janákem září štěstím. (Foto Herminapress.cz)

Prvního potomka čekají režisér Snowboarďáků Karel Janák (48) a herečka Romana Goščíková (36). A povedlo se jim to prý hned napoprvé! Pět měsíců to drželi v tajnosti. Teď už je to ale vidět, a tak museli s pravdou ven.

 „Přiznávám, byli jsme velmi překvapeni, že to vyšlo tak rychle. Protože nám všichni říkali – no jo, nejsi nejmladší, kdo ví, jak dlouho to bude trvat... No a povedlo se na první pokus!“ svěřila Aha! herečka a principálka Divadla Radka Brzobohatého. Právě kvůli pracovním povinnostem mateřství dva roky odkládala. „Kdyby bylo na mně, tak bych otálela pořád, ale tatínek chtěl hodně,“ prozradila se smíchem nastávající maminka. Jméno ještě vybrané nemají, protože ani sami dosud nevědí, jestli to bude kluk, nebo holka. „Vzhledem k tomu, že je to divoch, tak se ještě neukázal,“ řekla Romana o miminku, které nosí pod srdcem. V divadle hodlá působit do září, ale zároveň doufá, že se jí podaří nejpozději v únoru vrátit zpět.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.