Hvězdný baby boom: Voříšková i Šoposká jsou v tom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězdný baby boom: Voříšková i Šoposká jsou v tom!

Voříšková a Šoposká jsou v očekávání!
Voříšková a Šoposká jsou v očekávání! (Foto ara)

Pod srdíčkem nosí své první miminko herečka Tereza Voříšková (29), která je bláznivě zamilovaná do svého přítele Matyáše. Herečka už musí být v pokročilejším stádiu těhotenství, protože se hezky zakulacuje. Své bříško na sociální síti odhalila i hvězda Ordinace Marika Šoposká (29), která porodí již druhé dítě.

„Nový projekt,“ to připsala k fotografii s těhotenským bříškem herečka Marika Šoposká, která se proslavila rolí Bibi v novácké Ordinaci v růžové zahradě 2. Marika tak porodí druhého sourozence synovi Benovi.

Na první miminko se těší herečka Tereza Voříšková, která před časem našla lásku svého života Matyáše Rambu. „Každej z nás má miliardy snů. Každej je jinej, ale všechny jsou stejný. Chtěli jsme kouřící planetu? Můžeme ji ještě zachránit? Já sním o tom, aby ses narodil, abys byl zdravý, abys měl co dýchat a co pít. Abys byl obklopenej přírodou. Sním o světě. O tobě a o světě. Ano. Budeme rodina. Láska je,“ napsala dle Prásku Voříšková na sociální síti. Jak to tak vypadá, Tereza přivítá na svět chlapečka. Gratulujeme!

 Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hytrpetr
21. 6. 2019 • 12:08

---Najítt nahe zeeny ve vaší
oblasti na toto : linky.tk/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.