Petr Vondráček - Je úplně všude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Vondráček - Je úplně všude!

Petr Vondráček je nyní na Primě tváří číslo jedna.
Petr Vondráček je nyní na Primě tváří číslo jedna. (: TV Prima)

PRAHA – Herce a moderátora Petra Vondráčka (31) je plná televize! Na Primě si totiž už vyzkoušel téměř všechno, co bohaté programové schéma nabízí! Herec Rodinných pout alias Velmi křehkých vztahů a moderátor pořadu Hádej, kdo jsem se objevil totiž i v pořadu 5 proti 5 Petra Novotného a už tuto neděli bude pro změnu hostem v soutěži nervů Ber nebo neber!

Proč Prima tolik sází vytrvale pouze na jeden obličej, když na konkurenci má moderátor štěstí, pokud jednou za čas dostane nějaký »štěk« ve spřáteleném pořadu? „Petr Vondráček je jednou z hlavních tváří televize Prima. Publikum vždycky přivítá, pokud se může se svým oblíbeným programem identifikovat prostřednictvím konkrétních tváří,“ tvrdí tiskový mluvčí Primy Ladislav Pavlík.

A jak je vidět, konkrétní tváří číslo jedna je na Primě právě nevýrazný Vondráček. „Zkusil jsem si na Primě vážně téměř všechno, ale Ber nebo neber u mě jednoznačně vyhrálo. Ty nervy při vybírání kufříků byly neuvěřitelné, a navíc mě při natáčení bavilo dělat kapitána Patriku Eliášovi, se kterým jsem byl v týmu,“ svěřil se deníku Aha! Vondráček.

Ten ale v soutěži nebojoval za sebe, protože vyhraná částka poputuje na konto dětského fondu UNICEF. Kolik přesně se mu společně s Eliášem, Vandou Hübnerovou z Letiště a rosničkou Bárou Niničovou podařilo získat, se dozvíte už v neděli večer v televizi Prima.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.