Obermaierové konec v Ulici? Bude se léčit 2 roky injekcemi za půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Obermaierové konec v Ulici? Bude se léčit 2 roky injekcemi za půl milionu!

Jaroslava Obermaierová jak Vilma Nyklová v Ulici
Jaroslava Obermaierová jak Vilma Nyklová v Ulici (tv nova)

Konečně se jí ulevilo a ukrutné bolesti v páteři částečně ustoupily. Jenže za jakou cenu. Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (73) si už skoro dva měsíce musí píchat drahé injekce a nesmí s tím přestat další dva roky.  

Sotva si loni doléčila kotník, začaly jí trápit nesnesitelné bolesti páteře. „To bych nikomu nepřála. Navíc mi to nějak tlačí na střeva a nemůžu jíst. Zhubla jsem patnáct kilo,“ postěžovala si seriálová Vilma Nyklová. A upnula se na jedinou možnou léčbu, která jí měla nesnesitelných pocitů v páteři zbavit. Přestože platí pojistné přes padesát let, u své zdravotní pojišťovny nejdřív narazila. „Vycházelo to na čtvrt milionu a já potřebovala aspoň dvě série injekcí. To je půl milionu. A na to nemám,“ svěřila se Jarka s tím, že sama by něco tak drahého rozhodně neutáhla.

Je na to sama
Nakonec jí ale přišel schvalovací dopis a mohla vyrazit do lékárny. Injekce si píchá už dva měsíce a je to znát. „Dost mi to pomáhá. Cítím se mnohem líp, akorát si to budu muset píchat ještě dva roky každý den,“ přiznala, že malých vpichů do břicha nebo stehen se jen tak nezbaví. „Ale je to celkem šetrné, jsou to malé jehličky, takže si to zvládám píchat i sama nebo mi pomáhá syn Jarda. Kdysi pracoval jako pomocná zdravotní síla, tak se vyzná,“ bere vše statečně a hýří dlouho nepoznaným optimismem.

Ukrutné bolesti
„Měla jsem půl roku bolesti a s tou se špatně žije. Některé dny pro mě byly fakt peklo a těšila jsem se celý den na to, až budu doma. I přes ty ukrutné bolesti jsem totiž točila a chodila na zkoušky do divadla,“ oddechla si herečka, která od září opět naskočí do muzikálů Kvítek mandragory a Mýdlový princ v Divadle Broadway. A čeká ji i nekonečný seriál Ulice.



Přečtěte si
petr11
17. 6. 2019 • 11:17

... jak dlouho točí Ulici a nemá na to, to se mi nechce věřit..

jujpetr
17. 6. 2019 • 10:32

-----------Naajítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : ito.mx/zeny

mejlika
17. 6. 2019 • 08:41

Pokud budete někdo číst tento článek a jste zdravotník, napište prosím, zda je to pravda ... Toto zní jako sci-fi Ještě jsem neslyšela, že by někdo měl injekce na bolesti v páteři a tak drahé!!!! Ano, chodí se na obstřiky, ale to se neplatí. Chodí se na kapačky, RHB, rašelinu, cvičení, plavání ... poslední je pak operace, a vše je na pojišťovnu.

janapi
17. 6. 2019 • 07:37

vemenozmojistary: Ten "debílek" alespoň nějak pracoval - ale Ty zde plácáš kraviny a dřepíš si leda na imitaci vocasu! To je Tvoje celodenní pracovní náplň-na nic jiného se nezmůžeš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.