Zamilovaná Balogová ze SuperStar: Nová LÁSKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zamilovaná Balogová ze SuperStar: Nová LÁSKA!

Balogová se objevila na srazu první Česko hledá SuperStar!
Balogová se objevila na srazu první Česko hledá SuperStar! (Foto: Marek Patek)

Po patnácti letech se sešlo sedm finalistů první řady soutěže Česko hledá SuperStar. Kromě Šárky Vaňkové (31) a Sámera Issy (33), se na srazu objevila i Zpěvačka Martina Balogová (40), která vyzradila, že momentálně prožívá jedno z nejkrásnějších období života!

Na srazu první SuperStar chyběla kvůli pracovním záležitostem výherkyně Aneta Langerová (32), muzikálový zpěvák Tomáš Savka (35) a z rodinných důvodů prý nedorazila Veronika Zaňková. Nakonec se tak tedy potkalo sedm finalistů kdysi velmi populární soutěže. Mezi těmi, co dorazili, nechyběla Martina Balogová, která vyzradila, že je zamilovaná až po uši.

„Je to pevný vztah, máme se hodně rádi, milujeme se. Jsem ráda po jeho boku, je mi s ním strašně dobře, je to skvělý chlap. Jsem ráda, že jsme se potkali,“ pověděla dle Super.cz Balogová. Martinu prý těší i to, že si její nový partner, barman František, rozumí s jejím synem Josefem. „Je to i tím, že Frank má stejně starého syna jako je ten můj. Takže, když je otec, tak je ten vztah k tomu dítěti úplně jiný, než kdyby děti neměl. Bere všechno s nadhledem,“ dodala.

 Balogová ukázala syna! Kvůli němu se vzdala kariéry!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.