Alain Delon na odstřel: Je to prý rasista a nepřítel žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Alain Delon na odstřel: Je to prý rasista a nepřítel žen!

Alain Delon, bouřlivák, skandalista, sukničkář a skvělý herec.
Alain Delon, bouřlivák, skandalista, sukničkář a skvělý herec. (Profimedia)

Americká organizace Women and Hollywood protestuje proti rozhodnutí pořadatelů filmového festivalu v Cannes, udělit cenu za celoživotní dílo Alainu Delonovi (83). Organizace tvrdí, že herec je „rasista, homofob a misogyn (nepřítel žen)”.

Organizace se rozhodla spustit petici proti čestné Zlaté palmě pro Delona, kterou má herec a lamač dívčích srdcí obdržet 19. května. Petice má v současné době 17 206 podpisů. 

Autoři herci vyčítají prohlášení, že homosexuální páry by neměly mít právo vychovávat děti, a jeho přiznání, že se k ženám choval jako "macho". "Jestli je facka machistická, tak jsem musel být macho. Ale já jsem taky dostával facky, i od žen," řekl podle novinky.cz Delon loni v jednom rozhovoru.

"Syn ho dokonce obvinil z domácího násilí. Krom toho vyjadřoval sympatie ke krajně pravicovým hnutím ve Francii a zájem zastavit migraci do své vlasti," píše se v textu petice. Na přehlídce v Cannes, která začíná dnes 14. května, není podle organizace Women and Hollywood pro rasisty, sexisty a homofoby místo. Proti Delonovi se vymezily také francouzské feministické organizace.

 



Přečtěte si
tryskomys
14. 5. 2019 • 16:57

Nechápu tu nenávist vůči starému člověku,co má být odměněn za celoživotní práci,feministky jsou pro pár slov hned na koni,ženské nic nedokázali,jen plivat špínu na staré lidi,fuj hnus......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.