Trest pro Zadražila a Štáfka: Den se hrabali v odpadcích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trest pro Zadražila a Štáfka: Den se hrabali v odpadcích

Štáfek a Zadražil
Štáfek a Zadražil (Foto TV Nova)

Hledat telefon na skládce je horší, než hledat jehlu v kupce sena. Na vlastní kůži se o tom přesvědčily hvězdy seriálu specialisté Jan Zadražil (43) a Jakub Štáfek (28). Herci se brodili v tunách zapáchajících odpadků.

Když si herci přečetli scénář, od začátku jim bylo jasné, že epizoda, ve které se řeší únos dívky, nebude procházka růžovou zahradou, ale pochod horou zapáchajících odpadků. „Šlo o náročné natáčení na reálné skládce v Úholičkách u Prahy. Ten den neskutečně foukal vítr a my se ocitli uprostřed ohromného páchnoucího prostoru o velikosti zhruba 1 km čtvereční. Připadal jsem si tam jako na jiné planetě,“ zavzpomínal na natáčení pondělní epizody Specialistů Zadražil, který hraje kapitána Čermáka.

Víc než na obrovský zápach ho ale zaskočily nekonečné záplavy smetí. „Až v tu chvíli jsem si uvědomil, jak obrovské množství odpadu produkujeme. Obecně asi většina z nás cestu odpadků příliš neřeší. Žijeme v domnění, že když je popeláři odvezou, tak nějak zmizí ze světa. Není to ale samozřejmě pravda. Každému bych podobný zážitek doporučil,“ dodal herec, který byl právem šokovaný. Na skládku v Úholičkách totiž míří průměrně 150 nákladních automobilů odpadu denně.

 Štáfek: Limberský měl hrát ve Vyšehradu. Byl nadšený, shora mu to ale zatrhli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.