Pavel Zuna - Vrací se do zpráv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pavel Zuna - Vrací se do zpráv!

Pavel Zuna dlouho odolával, nakonec ale nabídku stát se šéfredaktorem zpráv na Primě přijal!
Pavel Zuna dlouho odolával, nakonec ale nabídku stát se šéfredaktorem zpráv na Primě přijal! (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Deník Aha! měl opět pravdu, když před několika měsíci oznamoval chystaný návrat kdysi nejpopulárnějšího moderátora televize Nova a současnou hvězdu Primy Pavla Zuny (40) do zpravodajství! Přesně podle našich dřívějších informací se totiž Zuna od 1. září stává šéfredaktorem zpravodajství televize Prima!

Ve funkci šéfredaktora nahradí Jiřího Závozdu, který povede nově vytvořenou redakci publicistiky. „Musím se samozřejmě podrobně se zpravodajstvím seznámit, poté přijdou na řadu dílčí i některé výrazné změny,“ těší se Zuna, který nadále zůstává i moderátorem »primáckého« soutěžního pořadu Ber nebo neber.

Vrátí se coby moderátor i ke zprávám? To zatím Zuna tají. „Zpravodajství je významnou součástí našeho programového schématu, chceme ho proto nadále posilovat a rozvíjet. Pavel Zuna je v tomto směru silnou posilou,“ přiznává k tomu výkonný ředitel televize Prima Petr Chajda.

Zuna televizní zpravodajství Novy opustil loni na podzim, když přijal nabídku společnosti PPF a odjel krátce působit do Ruska. Na jaře letošního roku se vrátil na obrazovku, tentokrát v barvách Primy, a začal moderovat její soutěž Ber nebo neber.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.