Prodavačka udělala štěstí: Za půl roku milionářkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prodavačka udělala štěstí: Za půl roku milionářkou!

Dívka i sama pózuje ve svých modelech.
Dívka i sama pózuje ve svých modelech. (Foto Instagram)

Jako v pohádce si musí připadat Angličanka Briony Gortonová (23). Ta totiž dokázala proměnit v přepočtu tři tisíce korun na tři miliony za pouhého půl roku. A to vše jen prodejem plavek!

Briony pracovala na částečný úvazek jako prodavačka ve známém šperkařském řetěžci a také studovala módu. „Jednoho dne jsem si uvědomila, že chci šéfovat sama sobě, ne makat pro někoho jiného,“ říká. A to také udělala. Investovala tři tisíce do materiálu, na Instagramu, kde tehdy měla asi 4000 odběratelů, zveřejnila (pochopitelně na svém skvostném těle!) první návrhy plavek a objednávky se začaly hrnout.

Briony brzy založila módní značku Talliah Rose a koupila si Range Rover. Auto koupila i mamince, navíc jí hodlá vbrzku postavit vysněný baráček. Její byznys totiž dál vzkvétá – dnes má Briony uspořených zhruba 15 milionů korun, na Instagramu přes 150 tisíc odběratelů a za sebou přes 20 tisíc objednávek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.