Poraněná Ivana Jirešová na jevišti: Z ortézy udělala módní doplněk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poraněná Ivana Jirešová na jevišti: Z ortézy udělala módní doplněk

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (herminapress.cz)

Rozdrcený palec a zlomený prst zafixovaný ortézou nebyl nikdy tak elegantní a sexy. Na jevišti se o to postarala Ivana Jirešová (41), která i takový handicap dokázala proměnit v něco extra.

„Rozdrcený palec, zlomený prst a zašívali mi nehet. To bylo bájo,“ tak okomentovala zranění, které si herečka před několika týdny způsobila na zkoušce muzikálu Kvítek mandragory. Od té doby má na noze obří plastovou ortézu, která ji dovolila hrát teprve až před několika dny.


„Trému jsem samozřejmě měla, ale tu zdravou, snažím se nestresovat, ale myslet spíš na to, aby všechno klaplo, jak má,“ prozradila představitelka Sylvy po své opožděné premiéře. „Premiéru muzikálu jsem sledovala jako divák, samozřejmě jsem přišla podpořit kolegy. Tu svou dnešní jsem si moc užila,“ dodala Jirešová, která z ortézy udělala nejen na prknech Divadla Broadway elegantní módní doplněk.

Hvězda Ordinace Ivana Jirešová: První dovolená s přítelem! Jak dopadla? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.