Podivná posedlost Batulkové: Neuvěříte, bez čeho nemůže vyjít z domu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podivná posedlost Batulkové: Neuvěříte, bez čeho nemůže vyjít z domu...

Dana Batulková
Dana Batulková (Hair studio Honza Kořínek, Misha/hair studio)

Malá, ale šikovná. Tak by se dala charakterizovat i herečka Dana Batulková (61), která se i přes svůj malý vzrůst stala modelkou. Její kamarádka Dana Morávková (47) totiž navrhla kolekci vlastních kabelek a Batulkovou si zvolila za hlavní tvář její značky! Blonďatá herečka také vyzradila své malé tajemství.

„Kabelky mám ráda, asi jako každá žena. Mám ráda praktické kabelky, hlavně nesmí být větší než já… Musí se mi tam vejít A4, kniha a nákup. Takže se musím brzdit, aby ta kabelka rozměry patřila ke mně. Já mám systém taštičky v taštičkách, takže to mám docela v kabelce přehledné,“ vyzradila se smíchem Dana Batulková.

Kromě toho, že kabelka nemůže být větší než ona, odkryla herečka i její menší úchylku s taštičkami. O co jde? O to, co je v kapsičkách: „Všechny praktické věci, v jedné taštičce mám rtěnku, hřebínek, léky na alergii. Potom mám taštičku, kde mám klíče od auta, pak mám taštičku, kde mám všechny doklady, včetně platebních karet, pak kapesníčky a několikero brýlí,“ pověděla dle expres.cz maminka Jakuba Prachaře a Mariany Prachařové.

 Dana Batulková: Celý život jsem blondýna, ale nikdy jsem toho nevyužila! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ulbobrova....@...
20. 3. 2019 • 19:41

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.