Modelka Aneta Vignerová a autor Mostu! Petr Kolečko: Ze Severky do gala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Modelka Aneta Vignerová a autor Mostu! Petr Kolečko: Ze Severky do gala!

Jiskřilo to mezi nimi.
Jiskřilo to mezi nimi. (Foto Aha! – D. Kundrát, A. Malachovský, P. Machan, Instagram.com)

Tentokrát panáky zelené neprokládali pivem, ale způsobně upíjeli luxusní bublinky. Po divokém mejdanu v legendární restauraci Severka v Mostě se modelka Aneta Vignerová (31) a scenárista Petr Kolečko (34) blýskli na premiéře v Brně.


Dvojice se na to pořádně ohákla. Autor legendárního seriálu se na červeném koberci prošel v dobře padnoucím obleku a s pečlivě uvázaným motýlkem, jeho sexy polovička v černých šatech s vysokým rozparkem. Podle zjištění Aha! brunetku vyšly v přepočtu na 18 tisíc. „Vybrala jsem si je podle nálady, i když dost narychlo. Cítím se v nich dobře. Myslím, že se k této akci hodí,“ okomentovala pro Aha!.

A z její odhalené nožky byl na větvi i její doprovod. Před lidmi si Kolečko ještě držel odstup, jakmile se svou krásnou přítelkyní ale osaměl, ruce už neměl jenom u sebe v klíně. Jak vidno, umí zapařit v klasické lidové »čtyřce« i na galavečeru plném zahraničních hvězd, jako je například Roland Møller (47) nebo Carice van Houten (42).

Aneta Vignerová s Kolečkem na premiéře Skleněného pokoje:



Přečtěte si
ivoadler
14. 3. 2019 • 12:55

Ta Aneta má opravdu famózní stehna. Proto ten rozparek málem až do pasu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.