Úplně nahá Aneta Vignerová: Takhle ji fotí nový milenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Úplně nahá Aneta Vignerová: Takhle ji fotí nový milenec!

Aneta Vignerová
Aneta Vignerová (Foto Petr Jandera, Instagram.com)

Žádné prádlo, ani krajka! Aneta Vignerová (30) se při focení pořádně odvázala. Její utajovaný přítel a fotograf v jedné osobě si ji před objektiv postavil jen v rouše Evině.

„Jsem na nich nahá, přitom nic neukazuji. Tím, jak dělám hrozně moc komerčních věcí, tak mi to po dlouhé době přišlo čistě umělecké,“ popsala deníku Aha! modelka. „Samozřejmě jsem se trochu styděla, ale nakonec úplně v pohodě. Jsem z toho výsledku překvapená. Trochu jsem se bála, jak to bude vypadat, ale není to pořád tak úplně špatné na to, že je mi třicet,“ dodala Miss ČR 2009.


Přitom podle informací Aha! jí k fotografovi pojí daleko víc než pracovní zakázky. S Petrem Janderou, který spolupracuje s některými hvězdami, má v tichosti chodit. „Kdysi jsme spolu fotili a teď nás to nějak přivedlo zpátky k sobě. Nechtěla bych to řešit, on tomu není nakloněný a já bych ho chtěla chránit, nechci se o tom vůbec bavit,“ odpověděla na přímý dotaz Aha! Vignerová. Láska s ní dělá divy.

Na video s Anetou Vignerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.