Kocurová z Účastníků zájezdu: 40. narozeniny oslaví čtyřikrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kocurová z Účastníků zájezdu: 40. narozeniny oslaví čtyřikrát!

Jitka Kocurová
Jitka Kocurová (David Kundrát a profimedia.cz)

Kdo by neznal krásnou Pamelu z komedie Účastníci zájezdu. Od natáčení uplynulo už 13 let a Jitce Kocurové bystě její věk nehádali. Ve středu měla herečka čtyřicáté narozeniny a oslavy budou prý hned čtyři... 

Původně měl začít narozeninový den pracovně. „Ráno jsem měla schůzku s mou nadací Srdcem na dlani, kde mám své přátele. Scházíme se jednou ročně a tentokrát to vyšlo na moje narozeniny,“ prozradila deníku Aha! Jitka s tím, že ji uvítali s lahví sektu. A tím to nekončí. Příští týden ji totiž s pěveckým sborem čeká mezinárodní soutěž v Polsku, kde se bude rovněž slavit. „Opravdu moc mě to baví, proto rodinnou oslavu trošku oddálím. Do toho syn závodně lyžuje a my jezdíme na soutěž s ním, tak čekáme, až roztaje sníh. Přibližně za tři týdny to tedy oslavíme s rodiči a bratrem. Pak mě ještě čeká společná oslava s kamarádkami, které mají taky kulatiny,“ vyprávěla herečka, která má s manželem, podnikatelem Tomášem Abrahamem (54) syna Tomáše (8) a dceru Barborku (5).

 Kocurová po porodu opět jako proutek! Kolik už zhubla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.