Svatba Jasminy a Rytmuse: DIVOČINA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svatba Jasminy a Rytmuse: DIVOČINA!

Těhotná Jasmina Alagič a Rytmus
Těhotná Jasmina Alagič a Rytmus (Instagram)

I když datum svatby ještě zamilovaný páreček Patrik Vrbovský (42) a Jasmína Alagič (30) neodtajnil, o tom, jak by měla veselka probíhat, má zejména Jasmina jasno. Ví o jejích plánech Rytmus?

Mají tři měsíce po zásnubách a tak logicky neustále čelí dotazům na jejich nadcházející velký den. Téma svatba otevřela včera také moderátorka Adéla Banášová v pořadu Chart Show, kde byla Jasmina hostem. Jak bylo vidno, těhotná snoubenka populárního rappera už detaily promýšlela: „Určitě to bude taková balkánsko-rómská svatba. Úplně všechno ještě vymyšlené nemáme, máme ale promyšlenou hudbu, protože ta je pro Patrika, ale i pro mě, prvořadá. Aby byla zábava!“ prozradila Jasmina jeden z detailů.

Od slovenských tradic, mezi které patří i tzv. čepcování nevěsty, ale prý raději upustí. Jasmina ovšem dle svých slov Patrikovi navrhla „redový tanec“, během něhož svatebčané platí za to, že mohou vytáhnout nevěstu na parket. Jasmíně se nápad zalíbil a zavtipkovala v souvislosti s otázkou, kdo se ujme vybírání peněz: „Myslím, že se Patrik postará…“ uzavřela téma s úsměvem.

 Rytmus do Jasmininy balkánské rodiny prý zapadl: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
k.eirasubh...@...
21. 2. 2019 • 19:36

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

irena.toledo
21. 2. 2019 • 12:46

Co to tu jsou za dvě existence, rozumu to moc nepobrala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.