Pazderková takovou líbačku nezažila! Přítel nežárlí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pazderková takovou líbačku nezažila! Přítel nežárlí?!

Iva Pazderková si užila krásný den v zoo.
Iva Pazderková si užila krásný den v zoo. (Profimedia)

Patronka nedávno narozené žirafy Nely ještě do teď čerpá pozitivní energii od zvířátek z pražské zoo. Nejvíc nadšená byla asi z pořádného polibku od lachtana Melouna, kterému se Iva asi zalíbila. Snad pak blondýnu ze známé show Na stojáka doma nečekaly žárlivé scény.

„Do pražské ZOO chodím strašně ráda a už pár let mám permanentku. Právem se roky pravidelně řadí mezi deset nejlepších ZOO na světě (naposledy byla čtvrtá). Pokaždé, když tam přijdu, tak vidím nějakou inovaci, dozvím se něco nového o fauně i flóře planety Země. Pražská ZOO je významná svou kontinuální prací na navrácení některých ohrožených živočišných druhů do volné přírody, svou osvětovou činností a každodenním šířením lásky ke zvířatům a přírodě jako takové.

Já dnes měla tu čest pokřtít malou (no, malou...) žirafu Nelu. Je to žirafa severní núbijská a patří mezi výrazně ohrožené druhy. Když jsem se jí podívala do těch nádherných, obrovských očí, jako bych viděla celou historii těchto tvorů, jako bych na chvíli ucítila žár a vůni africké savany. A přišlo mi neuvěřitelné, že bychom my, lidé nedokázali změnit nás přístup aby tu mohly nejen žirafy i nadále s námi být. My s nimi. A potom jsem měla možnost se setkat s hrabáčem, antilopami bonga, hrochy, a lachtanem Melounem, který mě i políbil. Není cvičený jen tak pro naši zábavu. Je cvičený tak, aby mohl bez problémů podstoupit veterinární prohlídku, rentgen, odběry krve, aby se v případě povodní nebál vlézt do přepravní klece, aby pro něj zkrátka všechny tyto úkony nebyly stresem, ale rutinou.

A jeho chovatel Jakub je neuvěřitelný. Tolik respektu, lásky a parťáctví, co s lachtany a tučňáky má! Tak. Já zkrátka děkuji Zoo Praha za výjimečný a vzácný zážitek a vám doporučuji si tam zajít. A nebojte se zaměstnanců na cokoliv zeptat, jsou úžasní. A teď jdu přemýšlet, jestli si tu pusu od Melouna vůbec někdy umyju, protože byla taaaakhle sladce rybičková,“ napsala k fotkám z pražské zoo Iva Pazderková, která je štěstím bez sebe.

 Pazderková v prohlášení na Václavském náměstí: Ideály svobody a pravdy jsou dnes v ohrožení



Přečtěte si
hartkathry...@...
3. 3. 2019 • 17:18

Zmęczony stałych prób, aby schudnąć? Polecam najlepszy środek na odchudzanie, mi pomogło >>>> www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.