Lucie Zedníčková na divoké oslavě 25 let Novy: Do taxíku šla bosa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Zedníčková na divoké oslavě 25 let Novy: Do taxíku šla bosa!

Lucie Zedníčková v Ordinaci v růžové zahradě 2
Lucie Zedníčková v Ordinaci v růžové zahradě 2 (archiv TV Nova)

Přišly jako královny, odcházely jako zmoklé slepice. Odchod z velkolepého večírku TV Nova, na který bylo pozváno tři a půl tisíce hostů, ne všichni zvládli. Třeba Lucii Zedníčkovou (50) tak bolely nohy, že zula boty a do taxíku se brodila bosa.

Tenhle mejdan si bude pamatovat asi ještě dlouho. Když vcházela do pražského Obecního domu, ve kterém největší komerční televize slavila 25. výročí od prvního vysílání, bylo ještě všechno v pořádku. Herečka na sobě měla elegantní bílé šaty za krk s růžovou stuhou v pase, která jí perfektně ladila s barvou vysokých lodiček.


Jenže odchodit celý večírek, kde tekl alkohol proudem, na vysokých podpatcích bylo nad její síly. I když při jejím odchodu červený koberec smáčely kapky studeného deště, Zedníčková shodila boty a odcupitala do přistaveného auta jako bosorka.


Naštěstí neskončila na zemi jako další účastnice mejdanu, která se v krátkých šatičkách válela na promáčeném běhounu. Tvář si u toho ale zachovala – po celou dobu nepustila mobil z ruky a počkala si, až ji promáčenou zvedne její doprovod. Koukněte, jak neslavně dopadly některé krasavice večera.

Zedníčková o Ordinaci: Co dělá, když nezvládá náročné texty?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.