Nejbohatší muž světa Bezos: Posílal milence fotky penisu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejbohatší muž světa Bezos: Posílal milence fotky penisu?!

Jeff Bezos
Jeff Bezos (archiv)

To, že se nejbohatší člověk světa Jeff Bezos (dnes 55) rozvádí, od středy novinka není... Mluví o tom celý svět! Ovšem pikantních detailů o pozadí krachu jeho manželství s MacKenzie a novém vztahu se sličnou sousedkou Lauren Sánchez (49) se najednou zjevilo víc, než bývá běžné!

Milenka totiž neodolala pokušení a od dubna se o detaily svého tajného vztahu podělila s nejmenovanou kamarádkou. A ta se s nimi, ať už z jakýchkoli pohnutek, podělila zase s týdeníkem nevalné pověsti. A tak má dnes National Enquirer nálož nesmírně peprného střeliva! Mají zmapovanou jejich korespondenci zhruba od dubna, a vědí tudíž, že Bezos sličné Lauren posílal i své nahé fotky a je »bohatý i tam dole«!

Jeho další esemesky
„Víš, co chci? Chci se s tebou trochu opít. Ne namol. Ale jen trochu. Chci si povídat a plánovat s tebou. Poslouchat a smát se...“
„V podstatě S TEBOU PROSTĚ CHCI BÝT. Potom s tebou chci usnout, ráno se s tebou probudit.“
„Ráno tě možná probudím a už tak něžný nebudu.“
„Miluji tě na život a na smrt. A už velmi brzo ti to prokážu svým tělem a rty a pohledem!“ „Chci tě cítit, chci tě vdechnout. Chci tě pevně držet... Chci tě líbat.“
„Chybíš mi, chci tě okamžitě políbit a pak pomalu a něžně zachumlat do postýlky.“
„Je teď větší než kdy předtím!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.