Známá krasobruslařka se svlékla pro Playboy: Chtěla jsem to od patnácti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Známá krasobruslařka se svlékla pro Playboy: Chtěla jsem to od patnácti

Dytrt mluví plynně česky, byť většinu života strávila v Německu, kde se stala i pětkrát šampionkou.
Dytrt mluví plynně česky, byť většinu života strávila v Německu, kde se stala i pětkrát šampionkou. (Foto Profimedia.cz, ČTK, Playboy, Instagram)

Vytoužená medaile z mistrovství světa či Evropy jí unikla. A tak si krasobruslařka Annette Dytrt (35) po skončení kariéry splnila jiný sen – mnohem lechtivější!

Závodila za Německo, pak za Česko a nakonec zase za rodnou zemi. Dytrt, jejíž rodiče k severním sousedům odešli krátce před jejím narozením, ale zářila všude. V roce 1999 triumfovala na mistrovství ČR (jako Annetta Dytrtová), jenže pak tu ve škole propadla. Raději se proto vrátila do Německa, kde na ledě vládla dalších pět let, než kvůli smrti v rodině pověsila brusle na hřebík.

Ani v »důchodu« však Dytrt nezahálí! Usadila se v Mnichově a v současností je televizní hvězdou bruslařské obdoby StarDance. A aby to nebylo málo, vyfotila se teď pro playboy v Evině rouše!

„Nahé krasobruslařky už jsou v tomhle časopise tradicí,“ směje se Annette. „Jako dítě jsem byla velkou fanynkou Katariny Witt. A když mi bylo patnáct, tak jsem ji viděla v playboyi a řekla jsem si: Vau, tohle bych chtěla taky jednou nafotit!“ culí se po ukojení 20 let staré tužby.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.