Borské jedna svatba nestačí: Chci se vdávat několikrát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Borské jedna svatba nestačí: Chci se vdávat několikrát

Skupina Pussy – Ewa a Markéta.
Skupina Pussy – Ewa a Markéta. (Foto Aha! – David Kundrát, Václav Nekvapil, Jakub Ludvík, Adéla Bartoníčková, Robert Sedmík, TV Barrandov a archiv Evy Borské)

Čeká ji další veselka. Moderátorka Eva Borská (43) se rozhodla, že si s manželem a podnikatelem Jiřím Borským lásku a věrnost slíbí na několika kontinentech a před vícero bohy. 

V listopadu minulého roku se v Thajsku vdala za podnikatele v gastronomii Jiřího poprvé. „Chtěli jsme svatbu v tradičním thajském stylu se vším, co k tomu patří včetně thajského oděvu. Novomanželé si například nepředávají prstýnky, ale muž ženě věnuje jakýkoliv zlatý šperk,“ komentuje Borská, která tehdy od manžela dostala místo kroužku zlaté náušnice a náramek.

„Říká se, že obřad v Thajsku patří mezi nejvýjimečnější na světě. Asi to budeme moci potvrdit, ale raději se ještě přesvědčíme. Podobný rituál máme v plánu ještě například v Řecku a dalších zemích,“ svěřuje Borská, která je teď s rodinou každou chvíli v zasněženém Harrachově.

„Na Silvestra jsme tady na horách byli i s mými rodiči a hromadně slavili nejen příchod nového roku, ale i troje narozeniny,“ prozrazuje Borská s tím, že koncem roku na svět přišly nejen obě její děti, ale přímo na Silvestra se narodila její maminka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.