Puhajková terčem nenávisti: Kvůli sexu s Jágrem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Puhajková terčem nenávisti: Kvůli sexu s Jágrem!

Jaromír Jágr a Inna Puhajková
Jaromír Jágr a Inna Puhajková (Aha! – Alexandr Malachovský, David Kundrát, Denisa Hamerníková, Blesk – Roman Souček)

Dvaatřicetiletá sporťačka je krásná a navíc úspěšná. Není proto divu, že se takový člověk občas stane neoblíbeným. Kdo půvabnou Innu nemůže vystát?

Hodně to má skřípat mezi přítelkyní fotbalisty Davida Limberského (35) Lenkou Olbertovou (33) a Innou Puhajkovou (32). Lenka, která je aktuálně rosničkou na krajské televizi ZAK, prý stále nemůže překousnout fakt, že ji Jágrova bývalka kdysi připravila o lukrativní flek na jedné z nejsledovanějších televizí. 

„Po studiích v Brně jsem působila v Praze, kde jsem absolvovala školu pro moderátory. Byla jsem na stáži na Nově, měla jsem tam moderovat sportovní zprávy. Přišla tam však Inna Puhajková, která byla pro Novu mediálně zajímavější tváří. Tehdy se rozešla s Jaromírem Jágrem. To místo dostala ona, tak to bylo pro mě takové menší zklamání. Každopádně teď si to tady v televizi ZAK vynahrazuji, hořekuje na webu Expres.cz někdejší Miss Praděd.



Přečtěte si
levandulova
5. 1. 2019 • 19:46

Jeste ze to vime

italiano
5. 1. 2019 • 11:46

Taky taková "kočka od popelnic". Přijetím práce v TV se zařadila mezi kariéristky a zlatokopky .Každý by takovou práci v dané situaci vzít nemohl..Pak se nemůže podivovat, jak ji druzí hodnotí

IngKecner
5. 1. 2019 • 10:39

JJ by měl po vzoru některých více zachovávat své soukromé věci a tak moc nezveřejňovat své milé. Nemusel by se po rozchodu možná tak moc revanšovat. Tu ch\ybu idělal i KG s Marikou, které pak zakoupil dům na Karlíku, když dříve neprozřetelně prohlásil, že si ji vezme.....Chemije pomíjí, a skutečný cit se neprojeví vždy jak by měl pro příliš velký egosimus , a někdy mezi řádky i ukrývané vydírání PF 2019

xcarodejka
5. 1. 2019 • 10:24

Není načase , aby přišla změna a nastoupily na moderování trochu inteligentnější a důstojnější tváře?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.