Finále StarDance v ohrožení? Dvořák podezřelý z podfuku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Finále StarDance v ohrožení? Dvořák podezřelý z podfuku!

Jiří s Lenkou platí za největší favority soutěže.
Jiří s Lenkou platí za největší favority soutěže. (Blesk)

Má největší šance stát se králem parketu a je považován za největšího elegána show. Podle zjištění Aha! ale Jiří Dvořák (56) nejenže nevpadl na parket StarDance tancem nepolíbený, ale kdysi ve společenských tancích i závodil!

Dvořák tančí fantasticky. Je to on, kdo nesplňuje pravidla,“ tvrdí divačka, která si nepřeje být jmenována. „Vím, že se kdysi soutěžně věnoval společenskému tanci, kdy získal třídu B. To už je kvalitní třída. Starší trenéři to vědí, ale mlčí. Je to nefér vůči ostatním,“ dodala.


Sám herec se nařčení brání: „Je to třicet pět let zpátky. Tělo už funguje jinak. Nevím, jestli to, že jsem se kdysi lehce hýbal, mi spíš prospěje, nebo ne, nějaké nášlapy jsme dělali jinak, s koleny se pracovalo jinak, některé věci mi tam skáčou automaticky, ale teď je to kontraproduktivní...“


Podle vedení České televize je vše v pořádku. „Není žádným tajemstvím, že se pan Dvořák před pětatřiceti lety věnoval společenskému, nikoli sportovnímu tanci. Odborná porota StarDance navíc zná taneční historii každého páru a při svém hodnocení ji bere v potaz,“ sdělil Aha! Daniel Maršalík z tiskového oddělení ČT s tím, že si jeho minulost prověřovali i u Českého svazu tanečního sportu. „Situace tehdy byla úplně jiná, proto srovnávání úrovně a odvolávání se na úroveň tříd před pětatřiceti lety považuji za velmi problematické,“ posvětil jim hercovu účast v soutěži prezident svazu Petr Odstrčil.

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha!

Video se připravuje ...
 



Přečtěte si
aveneta
14. 12. 2018 • 09:12

Myslím, že doslova nevyhraje, ale umístí se dobře. Tato soutěž není doslova o tanci, ale zábavná show. Chápu, že se nadřela ve svém věku a monstrozní postavě oproti mladším pohyblivým , ale kdo rozumí tanci, tak mu stejně příjde komická. Příště pozvěte za ty těžké peníze Halinu Pawlowskou...

Platenik
13. 12. 2018 • 22:51

Hlavně ať už vypadne zpocený žok huspeniny.

illenne
13. 12. 2018 • 19:54

Ta divačka, která si nepřeje být jmenována ať je raději zticha . Nejspíše to bude někdo z té doby, kdy závodně tancoval. Možná nějaká odmítnutá. Tak se potřebovala ozvat. Co je to za člověka, když se takhle chová. Já jsem také zpívala ve sboru na ZŠ a jako studentka na střední škole, dnes už bych si netroufala. Bylo by to nefér, kdyby se závodnímu tanci věnoval průběžně až do současnosti, to bych chápala.Takže ať ta divačka sklapne a jde se projít na vzduch. Musí to být závistivý člověk .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.