Monika Babišová vyrazila s Andrejem do Afriky: Trable v Maroku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Monika Babišová vyrazila s Andrejem do Afriky: Trable v Maroku!

Andreje Babiše doprovodila do Maroka i manželka Monika (4.12.2018)
Andreje Babiše doprovodila do Maroka i manželka Monika (4.12.2018) (Facebook / A. Babiš)

Premiér Andrej Babiš vyrazil na státní návštěvu do Maroka, kam sebou vzal i manželku Moniku. Po příletu zamířili do mauzolea Mohameda V., jenže na Moniku tam čekala menší nepříjemnost.

Po příletu čekal na Andreje Babiše uvítací ceremoniál, kde premiéra přivítal předseda vllády Marockého království. Z letiště odjel premiér i s manželkou do mauzolea, kde se všichni zástupci delegace museli vyzout a Monika Babišová musela schovat vlasy. Krásnou premiérovu manželku ovšem zlobil šátek a na okamžik jí dokonce spadl.

Součástí marocké delegace je také ministryně průmyslu a obchodu Marta Nováková a i zástupci 37 českých firem. V rámci své dvoudenní návštěvy se Babiš setká také s předsedou senátu Marockého království nebo s předsedy Sněmovny reprezentantů a zahájí výstavu Barvy živých tónů u příležitosti oslav 100. výročí republiky v Národním divadle Mohameda V.

 Babiš se vydal do Maroka s manželkou Monikou. V mauzoleu se museli zout a premiérova žena obléci šátek

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.