Zpěvačka Věra Bílá na vozíku: Ještě jsem nedojedla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zpěvačka Věra Bílá na vozíku: Ještě jsem nedojedla!

Věra musela před projekcí dojíst řízek.
Věra musela před projekcí dojíst řízek. (Foto Aha! - Karel Kopáč)

Poslední naděje Věry Bílé. Tak se jmenuje dokument o romské královně zpěvu, který Česká televize uvede 4. prosince. Na včerejší projekci v pražském kině Mat zpěvačka dorazila na vozíku!

„Spadla jsem a odnesla to kolena. Už takhle byla špatná, protože jsem je zatěžovala svojí váhou,“ sebekriticky poznamenala Věra (64), která moc dobře ví, že nemocnice jí nepomůže. Shodit pár kilo by ale pomohlo určitě.

To se jí však nechce. Před projekcí trvala na tom, že musí dojíst řízek a potom ještě palačinku, kterou si objednala. „Oni počkají,“ řekla režisérovi dokumentu, když jí navrhoval, že to dojí po projekci. „Musím se na ten film posilnit, ještě jsem ho neviděla,“ odvětila Bílá s tím, že jí nikdo nebude přikazovat, kdy bude nebo nebude jíst.

Z dokumentu má radost, přestože je smutný od začátku do konce. „Můj život je a byl smutný, nemůže ten film bejt jiný. Proto se mi líbí, je pravdivej,“ prohlásila﷯ zpěvačka, které tleskala i pařížská Olympie.

 Věra Bílá po pohřbu manžela: Chtěla jsem se zabít!

Video se připravuje ...

Věra Bílá zemřela v úterý 12. března



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.