Kluková kritizuje smrt na jevišti: Velké umění je odejít včas... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kluková kritizuje smrt na jevišti: Velké umění je odejít včas...

Uršula si zvykla žít sama pro sebe.
Uršula si zvykla žít sama pro sebe. (Foto Aha! – Martin Pekárek, ara)

Herečka Uršula Kluková (77) nepatří mezi herečky, které chtějí zemřít na jevišti. Dokonce tyto hvězdy kritizuje a nepřijde jí to normální. I když už za pár let oslaví osmdesátku, do seriálu by se po pořádném zvážení možná vrhla.

Herečka s nezaměnitelným hlasem si nic nenamlouvá a moc dobře ví, že po osmdesátce už nebude tak čilá jako dnes a proto by po velkém zvážení vzala seriálovou roli v co nejbližší době, aby mohla perlit jako doposud. „Seriál se mi zatím žádný neozývá, ale musím říct, že kdyby se ozval, že bych o tom docela přemýšlela… Ranní vstávání, učení se textů, dojíždění – to není žádná sranda. A za pár let už nebudu hrát, protože si myslím, že velké umění je odejít včas,“ řekla Uršula Kluková časopisu Sedmička.

 Uršula Kluková na 80 Krampola: Jirka, jediný z mužů zůstal jako kamarád! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
26. 12. 2018 • 11:28

Umělci se dělí na dvě kategorie. První umí odejít včas, druhá nikoliv. Ti druzí si zřejmě myslí, že jsou nenahraditelní. Mně napadá, že jsou spíš trapní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.