Tenistka Siniaková (22) sbalila právníka: A je to i reprezentační brankář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tenistka Siniaková (22) sbalila právníka: A je to i reprezentační brankář!

Katka s Milanem si užívají na Mauriciu.
Katka s Milanem si užívají na Mauriciu. (Foto: Instagram)

 Fandil jí v lóži jako o život. Když fedcupová hrdinka Kateřina Siniaková (22) děkovala po finálovém triumfu nad Američankami svým nejbližším, jen on dostal sladkou pusu. Kdo? Tenistčin utajovaný přítel. A deník Aha! odhalil jeho totožnost!

Kdopak je ten černovlasý sympaťák, ptali se fanoušci? „Svoje soukromí bych si ráda nechala pro sebe,“ culila se Katka během finále. Možná se jen nechtěla pochlubit, jako skvělou partii ulovila! Tak se seznamte: Milan Vančát (30) pracuje jako právník v oblasti veřejných zakázek. V Příbrami kandidoval v komunálních volbách za stranu Příbramáci pro Příbram.

A sport? „Kdepak, není to profesionální sportovec,“ mlžila Siniaková. Jenže ouha, Milan možná není slavný profík, ale žádný břídil to také není! Zbožňuje fotbal ve všech jeho podobách. Chytá v 1. B třídě za Sokol Sedlice, superligu malé kopané za Příbram a je oporou reprezentace plážového fotbalu, které na MS v Číně výrazně pomohl k bronzu. Letos měl dokonce namířeno na zahraniční angažmá do německé Beachsoccer ligy! K tomu všemu ještě vykonává pozici předsedy klubu malé kopané v Příbrami...

S Katkou jsou spolu už přes rok a právě teď si užívají dovolenou na čarokrásném Mauriciu. A jedno je jisté: těm dvěma to vážně sluší!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.