David Svoboda ze StarDance: Oplakává přítelkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

David Svoboda ze StarDance: Oplakává přítelkyni!

Zatímco David dře ve Stardance, jeho přítelkyně si užívá ve Španělsku.
Zatímco David dře ve Stardance, jeho přítelkyně si užívá ve Španělsku. (Foto: Pavel Machan, Instagram)

Ještě že si olympiádou vytrénoval nervy z ocele. Jinak by moderní pětibojař David Svoboda (33) musel vytrhnout počítač ze zdi. Zatímco dře ve StarDance, jeho přítelkyně Nikola (22) zásobuje sociální sítě rozesmátými obrázky ze svého nového života ve Španělsku.

„V Granadě jsem teprve pět dní a už chápu, co na ni všichni vidí. Je to jedno z nejkrásnějších míst, kde jsem byla. Neskutečně rozmanité město s úžasnou atmosférou a skvělými lidmi. Nemohla jsem si vybrat lépe,“ pochvalovala si studentka hned po svém příjezdu. „Jsem tu stoprocentně šťastná a jsem moc ráda, že jsem se rozhodla jet, takže pokud někdo z vás váhá nad něčím podobným, jděte do toho!“ napsala.


Nic nenasvědčuje tomu, že by chtěla svůj tříměsíční pobyt předčasně ukončit. „Už dva týdny jsem pryč a je to stále lepší a lepší,“ vzkázala domů. Hned, jak si David vyzuje taneční mokasíny StarDance, měl by si urychleně rezervovat letenku, aby o svou lásku nepřišel úplně!

Olympionik David Svoboda: Mám úplně nový život! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.