Tereza Kostková: Prací prášky jí změnily život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Kostková: Prací prášky jí změnily život!

Tereza Kostková má ráda ženský styl.
Tereza Kostková má ráda ženský styl. (profimedia.cz)

Tereza Kostková (42) už je ostřílenou herečkou i moderátorkou. Vzhledem k tomu, že pochází z herecké rodiny, nabízelo se, že v tomto oboru bude pokračovat. Už v pěti letech věděla, že chce kráčet ve stopách rodičů a stát se úspěšnou herečkou. Kostková se v rozhovoru pro idnes.cz rozpovídala o jejích začátcích a nečekaných zvratech.

Život je o náhodách a o štěstí. O tom ví své Tereza Kostková, dcera Petra Kostky (80) a Carmen Mayerové (74). Známé herečce a moderátorce totiž změnily život prací prášky! Kapku neobvyklé, že?!

„Kdo by to byl řekl, že mi prací prášky naprosto obrátí život naruby. Jeden pražský režisér je potřeboval mým prostřednictvím doručit z Chebu do Prahy a byl v tu danou chvíli k zastižení jen v klubu Divadla na Palmovce. Co čert nechtěl, seděl tam právě s tehdejším ředitelem Palmovky Petrem Kracíkem.

Ten když mě uviděl, vyskočil od stolu a zavolal na mě: ‚Pojď sem, pojď sem, zrovna sháníme do souboru brunetu. Tady máš text na konkurz, nauč se ho a přijď!‘ A bylo to. Z Chebu jsem přestoupila do Prahy a z mého ředitele se později stal i můj první manžel a otec syna Toníka,“ prozradila zajímavou historku hvězda StarDance.

 Kostka dostal Thálii za celoživotní dílo: Dcera byla dojatá, věk si nepřipouští 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.