Zapletal prodal Miss ČR: Ovládl ji Karel Gott | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zapletal prodal Miss ČR: Ovládl ji Karel Gott

PRAHA – Gott ovládne Miss! Nejslavnější a nejstarší soutěž krásy v České republice Miss ČR mění za dramatických okolností svého majitele. Miloš Zapletal (65), dosavadní majitel soutěže krásy se totiž po více jak osmnácti letech rozhodl prodat majoritní podíl v této soutěži.


Novým vládcem Miss ČR se stal podnikatel Jan Moťovský (38), který je úzce propojen se zpěvákem Karlem Gottem (65). Dá se proto očekávat, že právě božský Kája bude mít na soutěž podstatný vliv. Deníku Aha! se podařilo zjistit i sumu, za kterou se tento obchod roku odehrál!

„Moťovský za většinový podíl zaplatil okolo patnácti milionů korun. Zapletal i nadále zůstane prezidentem Miss ČR, a navíc si v soutěži nechal i menšinový podíl,“ prozradil deníku Aha! šokující informaci velmi dobře informovaný zdroj, který byl celé transakci přítomen.

Kliknutím zvětšetePodnikatel Jan Moťovský na sebe v minulosti strhl pozornost koupí Gottovy vily v Jevanech, ve které vybudoval zpěvákovo muzeum nazvané Gottland. To mu zřejmě parádně vynáší, když se teď rozhodl za dalších mnoho milionů koupit Miss ČR. Dá se také očekávat, že tato soutěž krásy bude do budoucna právě s Gottem spojena mnohem víc, než tomu bylo dosud.

A Moťovský už začal se soutěží dělat i první změny. „Byl to právě Moťovský, kdo přišel na Novu a řekl, že pokud Nova bude i nadále vysílat konkurenční Českou Miss, tak Miss ČR z Novy odejde. A právě napojení na Gotta použil jako argument, aby si Nova vybrala k vysílání právě Miss ČR,“ dodává náš zdroj. Zásadní změny v struktuře soutěže jsou k dohledání i v obchodním rejstříku. Kliknutím zvětšetePořádající agenturu Art Production K/2 už ze 70 procent vlastní společnost Bohemia Art Production, kterou právě Moťovský ovládá. Zapletalovi patří pouhých 21 procent a zbylých devět procent patří Zapletalově milence Haně Hotové (50).

A Moťovský prý chce mít od nového ročníku i svou modelingovou agenturu, která se o finalistky Miss ČR bude starat, takže o kšeft s největší pravděpodobností přijde i agentura Czechoslovak Models Milady Karasové, která se doposud o Zapletalovy missky starala.


Autor: JOSEF KOUKOLÍČEK, MIROSLAV GRACLÍK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.