Jako z hororu! Česká modelka popsala průběh soutěže krásy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jako z hororu! Česká modelka popsala průběh soutěže krásy

Fotografie
Fotografie (internal)

Třetí nejkrásnější Češka Tereza Křivánková (24) měsíc bojovala na Filipínách o titul Miss Earth. Bohužel se nedostala ani do Top 18. Po návratu domů se misska svěřila s tím, že v soutěži nebojovala jen se soupeřkami, ale také s nemocí. 

„Všichni mě varovali, ale předčilo to má očekávání. Jsem ráda, že jsem doma,“ řekla webu Super.cz Křivánková. „Spaly jsme dvě tři hodiny denně, jídlo nic moc. Měly jsme snídaně a večeře, přičemž se večeřelo převážně smažené jídlo. Možná i díky tomu hodně holek během pobytu onemocnělo,“ svěřila se.

Boj o titul ke všemu Křívánkové komplikovala nemoc. Dostala horečku a bylo pro ni těžké se vůbec postavit na nohy. „V jednu chvíli jsem myslela, že budu muset do nemocnice, naštěstí mi pomohly prášky. Řada holek na tom byla hůř. Slečna z Venezuely omdlela přímo během finále. Jednu dívku dokonce něco kouslo a je v nemocnici na Filipínách, kde bude minimálně dva týdny,“ svěřila se webu Křivánková.

Kromě zdravotních problémů musela během pobytu v zahraničí řešit i nehodu. „Nedalo se tomu zabránit. Píchli jsme pneumatiku, řidič nemohl auto dál ovládat,“ popsala událost Česká Miss Earth webu Super.cz s dovětkem, že se naštěstí nikomu nic vážného nestalo. A ještě, že tak, nejbližší nemocnice se totiž nachází v horách, a rozhodně se nedala srovnat s nemocnicí v Česku. “ Musím říct, že bychom si měli vážit českého zdravotnictví. Nechtěla bych, aby mě tam třeba operovali,“ dodala webu pohledná misska.

Na video s Terezou Křivánkovou se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.