Tereza Pergnerová: Hraje v seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tereza Pergnerová: Hraje v seriálu!

Tereza Pergnerová se při natáčení seriálu Letiště na place potkala i s Pavlem Zedníčkem (vpravo) a Marošem Kramárem.
Tereza Pergnerová se při natáčení seriálu Letiště na place potkala i s Pavlem Zedníčkem (vpravo) a Marošem Kramárem.

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (33) se vrací k herectví! Před lety sice nedostudovala hudebně-dramatický obor na konzervatoři, ze které ji těsně před maturitou vyhodili, hrát ovšem nezapomněla.


A už má za sebou dokonce i první natáčecí den v »primáckém« seriálu Letiště!

„V Letišti hraji sama sebe, což je docela prima. Na druhou stranu se tam asi nebudu objevovat moc často. Snad můj dnešní první natáčecí den nebyl v Letišti zároveň dnem posledním,“ usmívala se po natáčení Tereza. „Tím, že jsem původní profesí herečka, tak mám k tomuto řemeslu velký respekt. To čekání na natáčení jednotlivých scén je pro mě ubíjející. Tím, jak dělám přímé přenosy, tak jsem zvyklá na to, že přijdu a rovnou pracuju,“ řekla nám Pergnerová.

A co konkrétně Terezu v Letišti čeká? „Jsem jednou z cestujících v letadle, které musí najednou kvůli technické závadě přistát. Jako správná ženská začnu být hysterická a strhnu na sebe veškerou pozornost cestujících kolem sebe. Kliknutím zvětšeteLetuška a stevard se mě snaží uklidnit, ale já se nenechám. Křičím, že letadlo spadne, a nakonec se začnu modlit,“ popsala exkluzivně deníku Aha! svůj první seriálový herecký výkon sympatická Tereza.

„Chtěla bych se ještě určitě někdy před seriálovou nebo filmovou kameru vrátit. Kliknutím zvětšeteMůj sen je detektivka, ve které bych hrála inspektorku a vyšetřovala zločiny. To by mě bavilo,“ přiznává moderátorka.

Mimo epizodní role v Letišti se s Terezou Pergnerovou budeme na Primě setkávat pravidelně už od 27. srpna, kdy bude hlavní moderátorskou hvězdou třetí řady reality show VyVolení – Noví hrdinové.


Autor: Miroslav Graclík
Foto TV Prima

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.