Osudem zkoušený Zedníček: Jeden den slavil, druhý oplakával mrtvé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Osudem zkoušený Zedníček: Jeden den slavil, druhý oplakával mrtvé

Pavel Zedníček
Pavel Zedníček (R. Klejch, HZS Jihomoravského kraje, TV Barrandov)

Ve čtvrtek měl 69. narozeniny, o den později čekaly Pavla Zedníčka dušičky. Svátek zesnulých je pro herce moc smutný. Oplakává maminku (†84) a synovce Jakuba (†27).

Pavlovamaminka zesnula na jaře před šesti lety. Synovec, který se strýčkem vystupoval v jeho televizním pořadu Kurňa, co to je?, zahynul letos v prvních minutách 1. ledna na dálnici D1. Pavel je rodinný typ, ztráta blízkých ho moc bolí. Přesto se herec vypravil do divadla Kalich na premiéru hry Lady Oskar, kterou režírovala a hlavní roli si přidělila Jana Paulová (63). Tu zná herec dobrých 40 let. Nemohl chybět.

Dostal Lakomce
Příští rok tak herce čekají kulatiny. Stejně tak Kalich oslaví 20 let od svého vzniku 1. listopadu 1999. „Už jsem dostal dárek,“ pochlubil se Zedníček. Zahraje si Harpagona v Moliérově hře Lakomec. Práce je taky nejlepší lék na bolest, kterou cítí po smrti maminky a Kuby.



Přečtěte si
majojo
5. 11. 2018 • 18:18

To je ale skvělej blábol. Na Dušičky každý oplakáváme své zesnulé. Tak co to zvýrazňovat zrovna u Zedníčka? Patrně proto, že už o něm dlouho nebylo slyšet, takže se nějak v tom bulváru zviditelnit musí. Jinak ovšem nechápu, co to ty odborné školy novinářské zaměstnávají za svoloč negramotnou. Být jimi, uplatím na ZŠ učitelku češtiny, ať zadává zaostalejším žákům slohové práce na určitá témata, pak je otisknu a mám to v kapse, mám to zadarmo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.