Hvězdné manýry Tary Reid zpozdily let: Bez pejska necestuju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdné manýry Tary Reid zpozdily let: Bez pejska necestuju!

Bez pejska  necestuju!
Bez pejska necestuju! (Foto Profimedia.cz )

Čím víc upadá v zapomnění, tím větší má hvězdné manýry! Herečka Tara Reid (42), jedna k krásek z dnes už archivní hollywoodské komedie Prci, prci, prcičky, zpozdila let 613 společnosti Delta z Los Angeles do New Yorku.

Letoun už roloval k odletu, když pilot náhle akci přerušil kvůli tomu, že mu signalizovali problém s cestujícími na palubě. Ukázalo se, že jablkem sváru byla právě Tara. Začalo to tím, že nebyla spokojena se svým místem a hlasitě protestovala, že nedostala polštář. Když ji stevard upozornil, že její pejsek jorkšír vedle ní prostě sedět nesmí, dostala hysterický záchvat.

Nakonec z letadla vystoupila, a to bez nutnosti zásahu bezpečnostních složek. „Nedovolili mi mít pejska vedle mě, takže jsem pochopitelně nemohla v tom letadle zůstat,“ uvedla Tara, která už od Prciček nedostala jedinou kloudnou roli a budí pozornost spíš svými nepodařenými plastickými operacemi.



Přečtěte si
Lubica258
15. 12. 2019 • 07:32

My bez našeho Bruna také nikam necestujeme. Letos jsme s ním byli dokonce i na dovolené ve Španělsku. My jsme s manželkou letěli klasickým letadlem a on letěl přepravní společností http­s://ww­w.rot­h.cz/ , která nám umožnila, abychom strávili dovolenou všichni společně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.